Confidentialitate

Intelegem si respectam importanta datelor dvs. personale.
Aceasta sectiune are scopul de a explica modul in care colectam si utilizam datele dumneavoastra personale, precum si modul in care puteti modifica datele deja introduse.
Orice informatie cu caracter personal transmisa catre site-ul www.personalizate.ro se supune Politicii de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal asa cum sunt ele prezentate in continuare.
Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul www.pers.ro si al celor care comunica cu noi pe cale electronica.
In acest sens, luam toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.
Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, contactati-ne prin e-mail la adresa comenzi@promoperso.ro

Operator date cu caracter personal

Operatorul care colecteaza datele dvs. cu caracter personal este S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. ,CUI: RO 26988467, Reg. Com.: J33 /350 /2010, Adresa: Str. Universitatii, Nr. 19, Suceava este inregistrata ca operator de date cu caracter personal.
Colectarea si confidentialitatea datelor cu caracter personal
S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. pentru a trimite confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, pentru a intocmi si emite facturile fiscale.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care furnizate despre dvs., un membru al familiei dvs. sau o alta persoana.
Scopurile colectarii datelor sunt serviciile de comunicatii electronice.
Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind utile pentru emiterea documentelor fiscale, livrarea produselor si comunicarile comerciale.
Refuzul dvs. duce la imposibilitatea noastra de a livra produsele dorite.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii doar de catre operator.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email comenzi@promoperso.ro
Daca unele din datele dvs. nu sunt corecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului fara a fi nevoie de preaviz.
Orice incercare de modificare a imaginilor sau informatiilor de pe site-ul www.promoperso.ro, cu exceptia celor facute de detinatorului sau legal  S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L, fara acordul prealabil al S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L, confera dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L sa se adreseze instantelor legal competente pentru a sanctiona aceste fapte.
Furnizarea datelor cu caracter personal nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor.
S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L respecta informatiile confidentiale furnizate de clientii nostri, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii.
S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor.