Termeni & Conditii


* Preturile afisate pe site nu includ TVA-ul si nici personalizarea.
Site-ul www.promoperso.ro este proprietatea S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. www.promoperso.ro furnizeaza produse si servicii ce fac obiectul conditiilor derise in continuare.

Folosirea site-ului www.promoperso.ro fie prin vizitarea acestuia sau prin achizitionarea de produse implica acceptarea acestor termeni si conditii.

1. Elemente definitorii

Conditiile generale de vanzare derise mai jos, se refera la relatiile contractuale intre orice utilizator al site-ului www.promoperso.ro si societatea comerciala S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L.
Aceste Conditii Generale de Vanzare sunt singurele aplicabile si inlocuie orice alte conditii, cu exceptia derogarilor prealabile, exprese sau rise.

S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L.poate modifica unele dipozitii din cadrul conditiilor generale, astfel este necesar ca acestea sa fie citite sau recitite inainte de orice vizita pe site-ul www.promoperso.ro .
Aceste modificari se aplica incepand cu publicarea lor online si nu se pot aplica contractelor incheiate anterior acestei publicari.
Consideram ca prin validarea comenzii dumneavoastra pe site-ul www.promoperso.ro , ati citit, sunteti de acord si acceptati conditiile noastre generale de vanzare.

Termenii urmatori vor insemna:
Cumparator - persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. ,CUI: RO 26988467, Reg. Com.: J33 /350 /2010, Adresa: Bd. George ENESCU 16A, Suceava
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeaa Bunurile si Serviciile si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii - toate caracteristicile si/sau derierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

2. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.promoperso.ro , Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare (prin telefon sau prin e-mail) prin intermediul careia Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

In componenta comenzii vor intra urmatoarele documente, enumerate in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu precizarile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul isi da acordul asupra comenzii, confirmand-o, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.
Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda care nu este confirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare in momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator.
Confirmarea se poate face telefonic sau electronic (prin e-mail).
Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. Extinderea obligatiilor vanzatorilor

a. Informatiile prezentate pe site au caracter informativ, putand fi modificate de catre Vanzator, fara nicio anuntare prealabila.
De asemenea, din ratiuni legate de spatiu si coerenta informatiei, derierile produselor pot fi incomplete insa Vanzatorul face eforturi sa prezinte cele mai relevante informatii, astfel incat produsul sa poata fi utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

b. Comunicarea cu magazinul online - se poate face prin intermediul modalitatilor mentionate la sectiunea "Contact".
Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

c. In vederea protejarii informatiei din cadrul site-ului,www.promoperso.ro isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare tip captcha.

4. Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru unele servicii ce vizeaza onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului.

5. Transferul proprietatii

Transferul proprietatii asupra Bunurilor si Serviciilor are loc in momentul realizarii platii din partea Cumparatorului in conformitate cu indicatiile din comanda. In cazul livrarii produselor prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului sa dehida coletele inainte sa semneze de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

6. Confidentialitate

S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea datelor personale necesare executarii contractului de la utilizatori/clienti.
Datele astfel obtinute vor fi stocate în baze de date, fiind luate toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.
Informatiile furnizate in formularul de inregistrare si in cel de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor, anuntarea promotiilor si ofertelor, acestea nefiind furnizate unei terte parti.
Pentru executarea contractului, datele cu caracter personal culese de la clienti vor fi comunicate companiei de curierat rapid care va livra produsele si organelor fiale.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului dreptul de utilizare, reproducere, afisare, modificare, transmitere si distribuire a acestor materiale sau informatii.

7. Politica de vanzari

Preturile produselor de pe site-ul www.promoperso.ro sunt afisate in lei si nu contin TVA si nici personalizarea.
 S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L.SRL va putea desfasura orice campanie promotionala pentru produsele oferite, conditiile de desfasurare ale acesteia fiind publicate pe site-ul www.promoperso.ro
Produsele platite prin OP sau plata directa in contul curent al firmei se livreaza dupa confirmarea platii.
Preturile pot fi modificate oricand.

8. Comanda

Utilizatorii care dore sa achizitioneze un produs il pot adauga in cosul de cumparaturi alaturi de alte articole pe care insusi consumatorul le-a selectat si plasat in cosul de cumparaturi.
Daca preturile produselor si costurile de transport anuntate pe site-ul www.promoperso.ro ii convin, consumatorul poate sa introduca informatiile de livrare si de facturare, fiind apoi directionat catre o pagina de confirmare a comenzii.
Atunci cand consumatorul doreste finalizarea comenzii, acesta va fi directionat catre o pagina care ii afiseaza toate articolele selectate spre a fi comandate avand astfel posibilitatea de a sterge articolele pe care nu le mai doreste sau sa adauge specificatii suplimentare.
Plata comenzii se va putea face prin ordin de plata sau prin ramburs la livrare catre firma de curierat ce va livra produsul si va fi imputernicita sa recupereze suma datorata.
In ceea ce priveste personalizarea produselor, Cumparatorul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este imputernicit sa le foloseaa, ca detine toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea obiectului(obiectelor) promotional(e).
Cumparatorul atesta si garanteaza ca imaginea (imaginile) precum si elementele furnizate pentru personalizarea diverselor produse sunt conforme cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice.

9. Disponibilitate

Presupunand ca unul din produsele comandate nu ar fi disponibil pe stoc, ne angajam sa va contactam telefonic sau e-mail intr-un interval de 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii dumneavoastra pentru a va informa asupra termenului de livrare a acestui produs.

10. Modalitati de plata

Doar comenzile platite integral sunt considerate ca fiind comenzi ferme si definitive (exceptand comenzile pentru care plata se efectueaza la livrare si care vor fi confirmate electronic catre un reprezentant comercial al societatii S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L..).

Plata comenzilor se poate realiza prin urmatoarele modalitati:
-ramburs
-virament bancar
-numerar

12. Conditii de plata

* Preturile afisate pe site nu includ TVA-ul si nici personalizarea.
Plata produselor achizitionate se face prin urmatoarele modalitati:

1)Sumele de pana in 500 lei + TVA se pot achita astfel:

50% avans si restul de 50% cu ramburs;

100% cu avans.

La plata cu rambus se adauga 10 lei + TVA, suma ce reprezinta taxa curierului pentru ramburs.

2) Sumele mai mari de 500 lei + TVA se pot achita astfel:

50% avans numerar sau O.P. si 50% dupa cum urmeaza:

- pentru sume cuprinse intre 500 - 2000 lei + TVA: numerar la livrare;

- pentru sume cuprinse intre 2000 - 5000 lei + TVA: numerar, B.O. sau O.P.;

- pentru sume ce depase 5000 lei + TVA: B.O. avalizat sau fila CEC adente la maxim 15 zile de la livrare.

B.O. trebuie trimis insotit de specimenul de semnatura cu cel putin 5 zile lucratoare inainte ca marfa sa plece catre dumneavoastra.

* Preturile afisate pe site nu includ TVA-ul si nici personalizarea.

Cumparatorul declara a fi in posesia tuturor autorizarilor necesare pentru utilizarea modului de plata pe care l-a ales la validarea comenzii sale.

Daca Cumparatorul a optat pentru plata in sistem ramburs, acesta va achita firmei de curierat o taxa in plus fata de costul transportului de 10 lei+TVA.

Contravaloarea comenzii impreuna cu taxa de transport si ramburs se achita reprezentantului firmei de curierat ce va livreaza produsele cumparate.

Alegand viramentul bancar ca metoda de plata va trebui sa realizati transferul bancar in avans pe baza unei facturi proforme emise de  S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L.SRL si pe care o veti primi la adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra.

In cazul in care ati optat sa veniti sa ridicati coletul de la sediul nostru din Str. Universitatii, Nr. 19, Suceava , achitati numerar valoarea comenzii (doar pentru persoane juritice / pentru cele fizice doar cu dovada platii facuta la banca )

Societatea S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L.. isi rezerva dreptul de la refuza o comanda sau de a efectua o livrare ce vine din partea unui client cu care a existat un litigiu anterior cu privire la efetuarea platii unei comenzi anterioare.

Vanzatorul poate proceda la analiza si/sau la verificarea comenzilor efectuate pentru a lupta impotriva fraudei si in acest caz isi rezerva posibilitatea de a cere consumatorului orice act justificativ considerat util in acest sens.
Vanzatorul, la sfarsitul procedurii de verificare, isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula orice comanda sau livrare, in cazul in care aceasta analiza si/sau verificare lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert.
Vanzatorul nu va fi in niciun caz responsabil in caz de utilizare frauduloasa a oricarui mijloc de plata ce nu a fost detectat de catre aceasta procedura de analiza si/sau de verificare.

13. Modalitati de livrare

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, la adresa pe care Cumparatorul ne-a indicat-o in momentul efectuarii comenzii.
Cumparatorul trebuie sa furnizeze datele corecte ale celor doua adrese (cea de facturare si cea de livrare) atunci cand efectueaza comanda.
S.C. ZAPPING MEDIA S.R.L. va face totul posibil pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site www.promoperso.ro.
Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de o cauza imprevizibila.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu firma de curierat pentru a stabili care sunt cauzele ce au determinat aceasta situatie.
Nu ezitati sa ne contactati pe mail: comenzi@promoperso.ro sau telefonic: 0758 - 22 99 22 daca aveti nelamuriri sau precizari privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.promoperso.ro