Despre personalizare

Personalizarea se refera la inscriptionarea produselor cu datele de identificare ale unei companii.

Personalizarea produselor se poate realiza intr-o singura culoare, in doua culori sau in policromie.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, utilizam echipamente profesionale de calitate superioara.

Recomandam doua modalitati de personalizare a produselor, print-ul digital si tampografierea.

Inscriptionarea prin tampografie este caracterizata de durabilitate si precizie.

Putem personaliza atat obiecte din plastic, cat si din ceramica sau sticla, imprimand pe suprafete plate si bombate.

Liniile de productie moderna ne permit imprimarea si personalizarea suporturilor sensibile la caldura, cum ar fi acrilicele sau substraturile nefinisate precum lemnul sau pielea.

Oferim clientilor nostri personalizare cu date variabile a materialelor promotionale. Imprimarea cu date variabile permite personalizarea diferita a fiecarui obiect in parte cu datele furnizate de client.

Astfel, putem imprima nume si prenume diferite, date de contact, coduri de bare sau alte informatii de genul acesta preluate dintr-o baza de date oferita de client.

 

Doresc un produs pe care nu l-am găsit pe site

În cazul în care dorești să realizăm un produs sau o lucrare pe care nu le-ai găsit pe site, accesează pagina CONTACT, completează datele de contact și transmite-ne o descriere cât mai detaliată a ceea ce dorești, informații care ne-ar putea ajuta să înțelegem cât mai bine ce dorești, atașează linkuri sau imagini cu produse similare, apoi trimite-ne cererea de ofertă.

În cel mai scurt timp, un reprezentant al nostru te va contacta pentru a stabili restul detaliilor, termenul de execuție, locul de livrare etc. Vom transmite un preview al lucrării sau vom realiza o mostră, după caz, apoi vom transmite oferta de preț.

Îndată ce vei fi de acord cu prețul, vom solicita bunul de tipar și vom trece la executarea comenzii în condițiile agreate.

 

Garanție

Oferim permanent clienților noștri cele mai bune produse și servicii din domeniul producției publicitare :

 • tipar digital
 • print UV
 • cutter-plotter,
 • gravare/decupare laser
 • tiparituri
 • print publicitate outdoor si indoor
 • litere volumetrice
 • tipar digital
 • tipar offset

 

Experiența de peste zece ani și pasiunea cu care lucrăm ne dau încrederea că vei fi nu doar mulțumit, ci chiar încântat de colaborarea cu noi.

Pentru ca cele de mai sus să nu rămână vorbe goale, examinăm cu atenție fiecare proiect, ne asigurăm că sunt respectate întocmai specificațiile tehnice, optimizăm și verificăm fișierele de producție pentru a elimina orice eroare și livrăm lucrarea la termenul stabilit.

Pentru a te convinge de calitatea produselor noastre îți putem pune la dispoziție lucrări asemănătoare și/sau mostre din materialele cu care lucrăm.

Dacă ai nevoie de consiliere (gratuit), te rugăm să ne trimiți solicitarea iar un reprezentant de-al nostru te va contacta în cel mai scurt timp posibil:

 • te vom contacta cel târziu a doua zi lucrătoare după primirea solicitării pentru a-ți cere detalii asupra problemei apărute;
 • vom reface lucrarea fără costuri suplimentare pentru tine dacă vom constata erori apărute din vina noastră;
 • vom reface lucrarea la un preț redus pe care îl vom stabili împreună, dacă vom constata erori care nu ne aparțin;
 • vom acorda o reducere substanțială pentru o comandă ulterioară dacă lucrarea nu va fi livrată la termenul convenit.

Punem mare preț pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, de aceea vom lua în considerare și vom rezolva orice observație sau solicitare pe care ne-o transmiți.