Radiologie - UROMED

Radiografie humerus

Conținutul

  Osteodensitometrie Ce este osteoporoza?

  radiografie humerus retabolil și dureri articulare

  Osteoporoza este afecţiunea caracterizată prin scăderea masei osoase şi deteriorarea ţesutului osos. Consecinţele directe sunt slăbirea şi fragilitatea oaselor şi o predispoziţie mai mare la fracturi decât în cazul unui os sănătos. Cel mai des afectate sunt oasele şoldului, articulaţiile membrelor sau coloana vertebrală care ajunge să se curbeze, tasarea vertebrelor conducând la scădere în radiografie humerus şi durere cronică.

  radiografie humerus bump pe tratamentul articulației cotului

  Mamografia digitală cu tomosinteză Știați că mamografia 3D oferă radiografie humerus diagnosticării unei tumori, indiferent de cât de mică este aceasta?

  Mamografia este o metodă imagistică de examinare a sânului, o examinare sigură, cu doze foarte mici de radiații, fiind considerată de mare acuratețe în depistarea precoce a cancerului mamar. Radiologie Radiologia este acea ramură a medicinei care recurge la tehnologiile imagistice precum radiografia, ultrasonografia ecografiatomografia computerizată CTrezonanța magnetică nucleară RMN pentru a diagnostica sau trata anumite boli.

  Este o metodă de investigație care utilizează razele X pentru a obține informații despre anumite zone sau organe ale corpului uman.

  radiografie humerus masaj pentru durerile lombare