Solutii la indemana pentru combaterea durerii

Remediul artritei. Artrita reumatoida

Conținutul

țesut conjunctiv și cartilaj katsuzo tratament articular de nișă

Echipa de cercetători chinezi de la Spitalul Facultăţii de Medicină Peking şi de la Academia Chineză de Ştiinţe Medicale a comparat efectele metotrexatului cu cele ale remediului natural chinezesc, testându-le asupra a de pacienţi care sufereau de artrită reumatoidă. Metotrexatul este un medicament antireumatic folosit, în mod obişnuit, pentru ameliorarea simptomelor artritei, dar şi ca medicament în cadrul chimioterapiei împotriva anumitor tipuri de cancer.

TwHF este un remediu natural folosit în medicina tradiţională chineză pentru tratamentul umflăturilor, inflamaţiei şi a durerilor articulare.

ce fel de gel este pompat în articulații din ce cauză se umflă picioarele

Pacienţii care au participat la studiul condus de dr. Xuan Zhang au fost împărţiţi în trei grupuri aleatorii care au luat trei tratamente diferite timp de 24 de săptămâni.

Artrita reumatoida

Primul grup a luat 12,5 miligrame de metotrexan o dată pe săptămână, cel de-al doilea 20 de miligrame de TwHF de trei ori pe zi, iar cel de-al treilea grup Remediul artritei luat o combinaţie între cele două tratamente. Echipa de cercetători a dorit să determine care dintre aceste trei tratamente este cel mai eficient în reducerea simptomelor artritei reumatoide.

dureri articulare pe degetul arătător al mâinii stângi surse pentru tratarea artrozei

Totuşi, cea mai mai îmbunătăţire s-a înregistrat la pacienţii care au primit ambele tratamente, şi cu metotrexan şi cu remediul natural TwHF.