SynoTabs x 60 tablete - Catena

Synotabs pareri

Vitamina D3 Syno Tabs Syno Tabs este un supliment narural dedicat pentru synotabs pareri sanatatii articulatiilor.

synotabs pareri

Formula SynoTabs contine doau dintre cele mai apreciate ingrediente pentru reducere discomfortului articular - Glucozamina si sulfat de condroitina. Pentru un plus de vitalitate si pentru reducerea inflamatiilor, Syno Tabs contine si un complex de vitamine si minerale.

SYNOTABS pareri supliment pentru protectia articulatiei cartilaginoase. Informatii prospect.

Glucozamina este o componenta de baza in structura cartilajelor si in structura articulatiilor. Mai mult participa in sinteza colagenului si astfel mentine lubrifierea articulatiilor.

synotabs pareri

SynoTabs contribuie la formarea si buna functionare a articulatiilor si intareste protectia articulatiei cartilaginoase. Produsul este indicat persoanelor de orice varsta pentru sanatatea articulartiilor, pentru reducerea inflamatiilor sau durerilor.

synotabs pareri

Avand o formula speciala pe baza de Glucozamina, Condroitina si Vitamina C, SynoTabs poate fi administrat pentru ruematism, artrita, artroza, coxartroza, dureri musculare, crampe musculare, spondiloza si nu numai. Syno Tabs este dedicat sportivilor petnru recuperarea dupa antrenamentele intensive sau pe perioada competitiilor sportive deoarece protejeaza structura cartilaginoasa, tendoanele si ligantele si previne accidentarea pe perioada acestora.

synotabs pareri

Daca aveti un job solicitanta fizic, stati mereu in picioare sau mentineti timp indelingat aceeasi pozitie munca la birou SynoTabs va ajuta acum sa reduceri senzatiile de durere usturime de la nivelul articulatiilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa administrat cate o synotabs pareri dimineata si l apranz cu un pahar mare de apa.

Efectele Syno Tabs se vor vedea inca din prima perioada de administrare.

synotabs pareri